Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна Къща за гости Яна

Самостоятелни стаи за гости Яна се намират в живописното село Широка Лъка.

Къщата предлага домашен уют в своите 8 стаи, в които имаме готовност да настаним до 16 души. Всяко помещение разполага със самостоятелен санитарен възел.

За по - голямо удобство стаите разполагат с интернет достъп, телевизор със сателитна телевизия и заведение, в което се предлагат вкусна кухня и родопски специалитети.

За групи от минимум 10 човека можем да предложим пакет със закуска и вечеря по предварително изготвено меню. Цената за нощувка с изхранване HB e 50 лв. на човек.

Село Широка Лъка е известно като Архитектурен и Фолклорен Резерват.

Разположено е на 23 км. от Смолян, на 16 км. от световноизвестният курорт Пампорово и на 7 км. от с.Стойките, откъдето тръгва новият шестседалков лифт за всички ски писти на връх Снежанка. В близост са Ягодинската пещера и Дяволското гърло.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Елена Кисьова
Елена Кисьова