Къща за гости Юндовата къща

село Бели Искър · община Самоков, област София

Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща Къща за гости Юндовата къща

За вашият отдих и почивка на планина ви каним да усетите уюта на Юндовата къща в с. Бели Искър. Селото се намира на 66 км от София, на 6 км от Самоков и 7 км от Боровец.

Къщата разполага с четири стаи. Две спални и две двойки стаи за 8 човека, като всяка двойна стая може да стане четворка и тогава капацитета на къщата се увеличава на 12 човека.

В цената са включени още кухня (с пълно оборудване на уреди и посуда), трапезария и барбекю. Безплатен паркинг, телевизия и интернет.

Цената за зимния сезон е 300 лв. за не по- малко от две нощувки.

Цената за летния сезон е 200 лв. за не по-малко от две нощувки.

При повечето от 3 нощувки цената е по договаряне.

* Цените за Нова година и официални празници се различават от посочените!

Максималният брой гости, които могат да бъдат настанени е 12 човека, разпределени в две двойни стаи, една тройна и една стая за четирима. Всяка стая има телевизор. Отделно къщата разполага със собствена напълно обзаведена кухня и трапезария, която комфортно събира до 12 човека и където се сервира храната на гостите. Гостите ни могат да ползват и външно барбекю.

Ако не ви се готви, можете да се доверите на собственичката, която ще ви изненада приятно с редица местни специалитети.

В общото помещение има камина, която носи уют и топлина през зимните месеци. За доброто настроение на гостите, може да се погрижи мъжката фолклорна група, която изпълнява автентични народни песни и е спечелила редица международни награди.

- Разходка по 7 километрова еко пътека по река Бели Искър. По време на разходката гостите минават през 8 големи и 5 по-малки моста, които предлагат уникална гледка. Навсякъде по екопътеката са разположени информационни табели, които дават ценна информация на туристите.

- На 1 километър от къщата започва „Централен рилски резерват”. Това е най-големият резерват в България и там могат да се видят много застрашени животински и растителни видове.

- На Нова година и на други големи празници се предлагат допълнителни атракции за гостите като: маскиране, забавни игри, подаръци за децата, баница с късмети и др.

- Улицата пред къщата зимно време се превръща в пързалка и там децата могат да се забавляват през целия ден. Имаме на разположение шейни, които могат да се ползват за тази цел.

В къщата не се допускат силна музика. Тя пригодена за отмора, отдих и почивка за нашите клиенти.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Диана Терзийска
Диана Терзийска