Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир Къща за гости Захир

Къща за гости "Захир" се намира в китното балканско селце Блъсковци - само на 4 км. от град Елена и на 2 км. от един от най-големите язовири в България - язовир Йовковци.

До село Блъсковци се стига по нов асфалтов път, който се вие през живописна гориста местност и минава покрай равни зелени поляни. С повечко късмет докато пътувате може да се насладите на кротката паша на сърнички или на някое диво зайче, което уплашено подскача отстрани на пътя.

Още с пристигането си в селото няма как да останете безразлични към красотата на Еленския Балкан. Прохладата, чистия въздух и тишината, която предлага селцето ще ви предразположат да прекарате една приятна и релаксираща почивка с вашето семейство, близки или приятели.

За любителите на риболова язовир Йовковци, който се намира само на 5 минути с автомобил, може да предложи отлични условия за риболов и пикник сред природата.

Град Елена от своя страна ще ви очарова със своя чар и красота. Той се намира в живописната долина на Еленската река и съчетава в себе си многовековна история и традиции, останали непокътнати през вековете и разбира се, великолепна природа, на чийто фон всичко останало изглежда преходно и незначително.

Новото лице на Елена с нейните реставрирани къщи и автентична битова обстановка, ще ви преведе обратно във възрожденското ни минало, в един зелен свят, където историята и благата на съвременната цивилизация мирно си съжителстват, за да дадат най-доброто от себе си на всеки свой посетител.

Къща за гости "Захир" е напълно самостоятелна и е с капацитет 10 човека и максимален брой гости до 12 човека. Къщата се състои от две спални с по едно двойно и едно единично легло и една спалня с две легла тип "Приста".

Всяка стая е оборудвана с телевизор, сателитна телевизия и Wi-Fi интернет.

В просторната дневна, която предлагаме има два малки разтегателни дивана, които при нужда могат да се ползват от нашите гости за сън.

Кухненския бокс е напълно оборудван с хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафемашина, пасатор, миксер и всякакъв вид посуда, за да си приготвите вкусна домашна храна.

За допълнителен уют и удобство на нашите гости е на разположение голяма механа с камина и кухненски бокс.

На разположение за най-малките ни гости изградихме стая за забавление с много играчки пособия за рисуване и развлекателни игри.

Къщата разполага с две бани и три тоалетни.

За прохладните вечери на открито, с весела компания, на нашите гости предлагаме още напълно оборудвана лятна кухня, с голям навес към нея и барбекю.

Помислили сме и за тези свои гости, които искат да изпият първото си кафе навън заедно с първите слънчеви лъчи, шепота на природата и песента на птичките или пък просто да почетат от своята любима книга.

Къщата разполага със сезонен басейн.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Петър Николов
Петър Николов