Със сигурност ще обикнете това място. Веднъж, след като сте били там, ще искате да се връщате постоянно.

Става дума за китно местенце в близост до истинско природно съкровище– Крушунските водопади, които се славят с най- голямата водна каскада в България. В района има още различни екопътеки и много други места за разходки.

Къща "Завоя" разполага с обширен двор, изваден сякаш от описанията на някой символист.

Може да стоите "на тиферич" целия следобед и да се наслаждавате на идилията, а по- дейните могат да спортуват. Има още и просторен хол, от който лъха спокойствие и уют, кухня, в която можете да намерите всичко необходимо, както и спални за Вас, семейството и приятелите. Най- хубавото е, че те са разделени в две постройки- тоест същинската част се състои от голям хол с камина, спалня и санитарен възел на първия етаж и още една стая с две спални на втория етаж. За по- големи компании може да предложим още две спални места– в хола до камината. А другата постройка разполага с три двойни стаи с разтегателни дивани и допълнителни легла, както и напълно оборудвана кухня с камина, пещ и трапезария.

Елате и си подарете пълноценна почивка и веселие. Подарете си удоволствието да имате усмивка, която ще стои на лицата ви постоянно!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Виктор