Къща за гости Здравец

к.к. Албена · община Балчик, област Добрич

Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец Къща за гости Здравец

Вила „Здравец“ е луксозна вила, която разполага с 4 спални (леглова база от 11 места), зашеметяваща морска панорама, комфортна и уютна обстановка.

Намира се в атрактивната вилна зона Изгрев, между курорт Албена (3 км) и град Балчик (8 км).

Първият етаж има просторна всекидневна със зона за хранене и мека мебел с LCD телевизор със сателитни канали. Разполага с камина, което я прави привлекателна и за зимния сезон.

Има голяма, напълно оборудвана кухня и тоалетна, прилежаща към всекидневната.

На етажа има 2 спални с двойни легла, всяка от които има самостоятелна баня и тоалетна. Едната спалня е с разтегателен диван, на който могат да бъдат настанени две деца.

Вторият етаж има 2 спални, които са с климатик, телевизор и собствени бани и тоалетни.

Стаите са просторни и светли, с големи панорамни прозорци с изглед към морето и голяма тераса с кът за кафе.

Отвън ви очаква басейн с невероятна гледка към морето и курорт Албена, шезлонги и плажни столове. Тук е разположен и кът с мека мебел на открито за сутрешното ви кафе или следобедния ви коктейл. Има две санитарни помещения (баня и тоалетна), външна мивка и кът със скара, фритюрник и преносимо барбекю.

Вилата е изцяло климатизирана и има безплатен Wi-Fi интернет.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Снежана Желева
Снежана Желева