Къща за гости Зелениград

село Зелениград · община Трън, област Перник

Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград Къща за гости Зелениград

Предлагаме отлични условия за комфортна почивка на групи до 18 човека. Къщата е на три етажа, като те са разпределени по следния начин:

* Приземен етаж - Механа, в която се сервира закуската на гостите. Има малък кухненски бокс с кафе машина и микровълнова печка.

* 1 етаж - 3 двойни стаи с единични легла, които могат да се съберат, като спалня и една стая със спалня и разтегателен диван. Стаите са със собствени санитарни възли. Обзаведени са удобно и имат LCD телевизори с кабелна телевизия. Има място за поставяне на допълнително легло или бебешка кошарка.

* 2 етаж - две студиа, едното за 2+1, а другото за 4 човека. Студиата са обзаведени с всички удобства на стаите, като допълнително имат и кухненски бокс.

На двора са обособени кът с барбекю, детска площадка и паркинг за автомобили.

Предлагаме домашно приготвена закуска по предварителна заявка (мекици, пържени филийки, баница, палачинки и др.)

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Весела Тодорова
Весела Тодорова