8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета   Заета
Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата Къща за гости Жълтицата

Къща за гости "Жълтицата" се намира в китното планинско село Костенковци.

Село Костенковци е сгушено в малка долина между предпланинските хълмове на Средна Стара планина, на 14 км. от Габрово и на 11 км. от Дряново.

Склонът, на който е разположено селото, е изцяло обърнат на юг към планината, а на север от Минин чукар се простира необятната Дунавска равнина.

От прозорците на всяка къща в Костенковци се открива неописуема панорама към Балкана, докосваща надпреварващите се по височина хълмове и гонеща планинското било.

Описание на къщата:

В предвид насочеността на обекта, интериорът е решен в съвременно-битов стил, съчетавайки атмосферата на селския бит и комфорта на модерното.

Обектът разполага и с механа, с капацитет до 40 човека, снабдена с всички съвременни удобства. Капацитета на къщата е 14 + 4 допълнителни легла.

Еко комплекса се състои от Възрожденска къща, Нова къща с механа, римска къпалня с масивен басейн и шестместно джакузи, разположени на 6 декара площ ограден с масивни огради.

Римската къпалня се състои от масивен басейн, 4 римски шатри за релакс, изкуствено езерце с лотоси и стари римски късове от скала. Къщата разполага със съоръжения за барбекю и пещ за чеверме.

Описание на къщите:

Възрожденска къща е с капацитет на 1 етаж - 4+1 допълнително, 2 етаж е 4+1 допълнително. Голямата къща с механата е с капацитет 6 + 2 допълнителни легла.

Спорт / Забавления:

На вниманието на гостите предоставяме следните развлечения и атракции:

- 6-местно джакузи

- Масивен басейн с линер 8х4 метра

- Разполага с безплатен Wi-Fi

- Лов и риболов

- Селски туризъм – традиции, обичаи, фолклор

- Екотуризъм – пешеходни турове, екопътеки

- Пикници сред природата

- Делтапланеризъм в с. Скалско

- Посещение на културно-исторически забележителности:

Къща за гости ''Жълтицата'' се намира на изключително стратегическо място.

Обектът работи от: 1. януари до: 31. декември; Брой стаи 12; Брой легла 12; Брой бани 3; Нормално запълване 14 човека; Максимално запълване 18 човека.

Отдалеченост:

Летище: 240 км; ЖП гара: 12 км; Център: 12 км; Аптека: 12 км

Обзавеждане:

Двор; Детска площадка; Паркинг; Кухня; Хладилници; Котлони; Фурна; Съдове; Прибори; Кафе машини; Камина; Барбекю; Пещ за печено агне; Пещ за чеверме; Тераса; TV; Кърпи за баня; WiFi;

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Дамян Пенев
Дамян Пенев