Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген Къща за гости Зиген

Къща за гости "Зиген" се стопанисва от семейство Мариана и Димитър Глушкови. Намира се в близост до центъра на гр. Банско и до началната станция на кабинковия лифт, посредством който се достига до всички ски писти.

Къщата разполага с 8 стаи, 1 студио, 2 апартаментa и механа за гостите на хотела. Стаите са с модерни бани, TV, кабелна телевизия, локално парно отопление.

От стаите се открива неповторима гледка към Пирин планина. Уютната обстановка, създадена от сем. Глушкови ще направи ваканцията Ви едно незабравимо изживяване.

Механата предлага разнообразна кухня и традиционни бански специалитети .

Местоположение:
Цялата къща: 29 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
студиа: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Димитър и Мариана
Димитър и Мариана