Къща за гости Златен рог

село Искрец · община Своге, област София

Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог

Къща за гости "Златен рог" се намира на 35 мин от София, в ниско населената вилна зона на с. Искрец, на 35 км. от гр. София. Имотът граничи с планинска река с плаж и гора и предлага 20 дк. ливади, зеленчукови и овощни градини. Къщата е с над 100-годишна история, изградена е изцяло от камък, дърво и кал и е напълно реновирана през 2016 г.

Къщата е за до 7 +1 гости и се намира в с. Искрец, на 35 км. от София.

Разполага с 3 спални и кухня с трапезария.

Вила "Златен рог" предлага голяма тройна спалня, двойна спалня и детска с двуетажно легло. Всички те разполагат с големи тераси. Като на разположение на гостите във вилата са и добре оборудвана кухня и трапезария.

На метри от къщата има изградена голяма детска площадка с люлки и пързалки.

На разположение са и голям батут и шезлонги за слънчеви бани.

В близост до имота се намират няколко планински маршрута, подходящи за пешеходна разходка, колоездене и мотокрос. В селото има няколко добре заредени магазини, които работят всеки ден с удължено работно време. Своге се намира на 8 км.

В близост се намират няколко ресторанта и пицария.

Домакините са в съседство и са на Ваше разположение за въпроси, упътвания за района и помощ при работата със съоръженията в къщата и двора.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Ани Ангелинова
Ани Ангелинова