Къща за гости Златен рог

село Искрец · община Своге, област София

Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог Къща за гости Златен рог

Къща за гости "Златен Рог" се намира на 35 мин от София, в ниско населената вилна зона на с. Искрец, на 35 км. от гр. София. Имотът граничи с планинска река с плаж и гора и предлага 20 дк. ливади, зеленчукови и овощни градини. Къщата е с над 100 годишна история, изградена е изцяло от камък, дърво и кал и е напълно реновирана през 2016 г.

Къщата е за до 7 +1 гости и се намира в с. Искрец, на 35 км. от София. Разполага с 3 спални и кухня с трапезария.

Вила Златен Рог предлага голяма тройна спалня, двойна спалня и детска с двуетажно легло. Всички те разполагат с големи тераси. Като на разположение на гостите във вилата са и добре оборудвана кухня и трапезария. На метри от къщата има изградена голяма детска площадка с люлки и пързалки. На разположение са и голям батут и шезлонги за слънчеви бани.

В близост до имота се намират няколко планински маршрута подходящи за пешеходна разходка, колоездене и мотокрос. В селото има няколко добре заредени магазина, които работят всеки ден с удължено работно време. Своге се намира на 8 км.

Предлагаме цена със закуска/обяд/вечеря само с предварителна уговорка, като в близост се намират няколко ресторанта и пицария.

* Резервацията се счита за потвърдена при капариране на цялата сума по банков път до 3 дни след потвърждение за свободни дати, която сума не се възстановява при невъзможност от страна на гостите за ползване на услугата (с изключение на форсмажорни обстоятелства).

** При невъзможност по технически причини да настаним гостите, сумата се възстановява до 3 работни дни по начина по който е получена.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Ани Ангелинова
Ани Ангелинова