Къща за гости Златевата къща

град Елена · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща Къща за гости Златевата къща

На 2 км. югозападно от центъра на град Елена, в Еленския балкан се намира мах. Мирославци. Там се намира и "различната" къща за гости, която е построена с архитектурата на старите възрожденски къщи с чардак, дървени стълбища и парапети.

Златевата къща е сътворена изцяло от естествени материали- камък и дърво, обзаведена практично и удобно със запазен автентичен български дух. Разполагаме с 4 двойни стаи със сателитна тв. и безжичен интернет, 2 броя санитарни възли, просторна механа с камина и оборудвана кухня.

Къщата предлага уют, спокойствие, далеч от градския шум и напрежение.

На разположение на гостите е и животинска ферма, овощна и зеленчукова градина, които предлагат екологично чисти местни и зеленчукови продукти. Предлага се екологично чист Еленски бут от фермата.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 4
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
 Пенчо Димитров
Пенчо Димитров