Къща за гости Златна рибка

град Китен · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка Къща за гости Златна рибка

Семейна къща "Златна рибка" се намира в центъра на град Китен на улица "Атлиман" 2А, на 200 метра от плаж "Атлиман" и 400 метра от южния плаж на р. Караагач, в непосредствена близост до центъра на Китен. Има малък озеленен двор с барбекю. В близост до къщата се намират аптека, хранителни магазини и Луна парк. Стаите са ориентирани на север и на изток.

Семейна къща "Златна рибка", Ви предлага неустоимо предложение да прекарате лятната си почивка на море. Тя разполага с три двойни луксозни стаи и два апартамента подходящи за 5 човека. Всички стаи са със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна и тераса.

Къщата разполага със собствено заведение, където може да консумирате винаги разнообразна и прясна морска храна, супи, салати и аламинути.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Валчев
Георги Валчев