Къща за гости Златният телец

град Копривщица · община Копривщица, област София

Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец Къща за гости Златният телец

Къща за гости „Златният телец“ се намира във възрожденския български град Копривщица. Копривщица се намира в сърцето на Централна Средна гора, на 1030 метра надморска височина.

Градчето е разположено в живописна долина по двата бряга на река Тополница, а недалеч от него се извисявaт най-големите върхове в Средна гора - Богдан (1 604м.) и Буная (1 594м.).

Хотелът е основан през 1998 година от Снежана и Георги Златареви. Хотелът е изграден в типично възрожденски стил, в близост до борови гори.

Изключително прохладен през лятото и невероятно топъл и уютен през зимата, „Златният телец“ предлага голяма цветна градина, където могат да играят Вашите деца.

Къщата предлага и голяма механа с напълно оборудвана кухня която може да задоволи нуждите на гостите.

Копривщица е едно невероятно и спокойно място за почивка за Вас и Вашето семейство. Може да се насладите както на прохладното лято, така и на меката и слънчева зима, с дебела снежна покривка, а отрупаните със сняг дървета и къщи с пушещи комини, придават на градчето неповторим чар.

Копривщица е сред Стоте национални туристически обекта на Български туристически съюз. В града се помещава Архитектурно-исторически резерват без почивен ден – общо шест къщи-музеи.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 3
апартаменти: 4

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Васил Фердинандов
Васил Фердинандов