Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора Къща за гости Зора

Къща "Зора" се намира между градовете Ловеч и Троян на 6 км. от магистрала София-Варна.

На разположение на гостите са 15 места за спане (4 тройни,1 двойна, 1 единична стая, 4 бани/тоалетни), механа с напълно оборудвана кухня, 50"телевизор, камина, безжичен интернет.

В големият озеленен двор са разположени 2 барбекюта, пещ за печене на агнета, басейн с шезлонги и други кътчета за отмора и забавления и приятно прекарване на времето с приятели.

Домакините ще Ви поглезят с домашна троянска сливова ракия, боб в гърне, лучници, сланинка на жар и други балканджийски вкусотии.

Близостта на Ловеч и Троян предлага посещения на музеи, Троянския манастир, зоопарк, Природо-научен музей, Покрития мост в Ловеч с красиви магазинчета и кафенета над р. Осъм, Стария град "Вароша", крепостта "Хисаря".

На около 50 км. от с. Лешница се намират красивите Крушунски водопади и Деветашката пещера. Ще останете очаровани от красотата и величието на природата.

В Троян и Севлиево можете да наблюдавате състезания по мотокрос на пистите "Гранд-При".

Цена за цялата къща 250 лв. летен сезон и 300 лв. зимен сезон.

Цена за празници - по договаряне.

15 легла - 300 лв.

Къщата е заета за Нова година.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Единични стаи: 1
Тройни стаи: 4
апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
Условия за повеждане на събития:
Ограничаване на шум,
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Васко Николов Илиев
Васко Николов Илиев