Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда

Къща за гости Звезда се намира в град Елена, в непосредствена близост до центъра на града. Разположена на главната улица.

Къща Звезда е изолирана с високи стени. В двора са разположени басейн, външно барбекю, къщичка за деца с пързалка и две къщи, в една от които живеят хазяите.

Къщата за гости е възрожденска и реновирана, с капацитет единадесет човека. Всяка стая е със санитарен възел, климатик, безжичен интернет и телевизия.

Разполага с механа, напълно оборудвана кухня, голяма камина (отворена), паркинг на 50 м от къщата и две паркоместа в двора на къщата.

В град Елена може да посетите къща музей "Иларион Макариополски", архитектурно-исторически комплекс "Даскалоливница", музей по палеонтология.

В близост до града може да посетите Христовски водопад (6 км от града), за любителите на риболова - язовир "Йовковци" (7 км от града), мемориален комплекс Вълчан войвода се намира в село Раювци (16 км от града).

Къщата се отдава цялата на цена от 300 лв. на вечер

(Цените не важат за празника на града, празника на Еленския бут и други празници).

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Стела Младенова
Стела Младенова