8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда Къща за гости Звезда

Къща за гости Звезда се намира в град Елена, в непосредствена близост до центъра на града. Разположена е на главната улица. Къща Звезда е изолирана с високи стени.

Къщата за гости е възрожденска и реновирана, с капацитет единадесет човека.

Всяка стая е със санитарен възел, безжичен интернет и телевизия. Разполага с механа, напълно оборудвана кухня, голяма камина (отворена), локално парно.

Паркинг на 50 м. от къщата и две паркоместа в двора на къщата.

В град Елена може да посетите къща-музей "Иларион Макариополски", Архитектурно-исторически комплекс „Даскалоливница”, Музей по палеонтология.

В близост до града може да посетите Христовски водопад (6 км. от града), а за любителите на риболова - язовир Йовковци е на 7 км.

Мемориален комплекс Вълчан войвода се намира в село Раювци (16 км от града).

Къщата се отдава цялата.

Цена 275 лв. на вечер

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Стела Младенова
Стела Младенова