Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Двор
Антре
Двойна стая
Двойна стая
Кухня
Всекидневна
Механа
Фитнес

До река, хижа ''Кармел'' е с изключителни изгледи към високи върхове, южно изложение, на ръба на Рила планина, голям и обезопасен двор, покрито паркиране за 2-3 коли. Планинска обстановка и интериор на 360 градуса.

2-те хижи са свързани със сауна (зима и след Covid ), джакузи (зима и след Covid), фитнес, лятна кухня с BBQ за 20-тина души.

Ползвате и Таверната.

Безплатно Wi-Fi на хижата и Кабелна .

Уредба за поставяне на собствен носител на музика в таверната, холовете и мястото за скара.

Специални Covid-мерки!!

ЗАБЕЛЕЖКА:При по-малък брой хора-се ползва едната хижа (когато сте до 6 души това е малката хижа като другата НЕ се ползва за да няма кръстосване с други хора) или по-голямата хижа (когато сте до 10 души-като отново другата хижа остава празна) или когато сте до 16 души -тогава ползвате и двете хижи.

По избор може да изберете по-голямата или двете сгради ако искате повече пространство-тогава заплащате за съответната хижа от ценовата таблица.

СПЕЦИАЛНИ ПРОТИВО-ВИРУСНИ мерки при приемане и напускане на обекта и недопускане на застъпвания на пристигаща със заминаваща група.

- Минимум 1 ден пауза между групите !!

Погледнете снимките за да направите правилния избор!

Получавате и връзка за интернетно разглеждане на вилата ми на 360 градуса за да ви помогне да направите точния си избор.

Местоположение:
Капацитет: 6 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Миро Георгиев