Самостоятелно ползване на цялата база в семеен хотел "Трифон Зарезан" в Източните Родопи

1100 лв.
Офертата е изтекла на
12 Окт, 16:08

Семеен хотел “Трифон Зарезан” се намира в едно от най-красивите кътчета на Източни Родопи - местността Главатарци, около бреговете на язовир "Кърджали".

Разстоянието от хотела до центъра на град Кърджали е 9 км. Съхранил традициите, стила и духа на Родопите, предлагаме на своите гости прекрасни условия за почивка и отдих сред живописната природа на приказният ни регион.

Базата се състои от 8 студиа и 1 апартамент. Всяко помещение е оборудвано с климатик, мини бар, телевизор с българска сателитна телевизия, безжичен интернет.

На територията на хотела разполагаме със зелен двор, на който Вашите деца биха могли да тичат на воля, барбекю, фитнес, паркинг и безжична интернет връзка, напълно оборудвана кухня в която може да си приготвите храна.

Вашите домашни любимци са винаги добре дошли при нас!

Какво включва офертата?
  1. Цената е в лева при ангажимент на цялата къща и ползване на 8 студиа и 1 апартамент от група до 20 човека и включва: нощувка, интернет, паркинг, ползване на обща кухня с ел. уреди, посуда, скара, барбекю, басейн през топлите месеци, курортна такса, застраховка и 9% ДДС
Условия на промоционалната оферта:
  • Цената важи за 1 нощувка
  • Цената важи за 20 гости
  • Предлага се само при ангажимент от минимум две нощувки
  • Общ брой легла: 37. Цена на допълнително легло (стандартен матрак) за дете над 4 години и възрастен – 20 лева/вечер
За контакти Петър Петков
Сподели тaзи оферта във Facebook
1100 лв.
Офертата е изтекла на
12 Окт, 16:08
Адрес село Главатарци
област Кърджали, община Кърджали