Апартамент под наем Sea Paradise Next to the beach

град Каварна · община Каварна, област Добрич

Апартамент под наем Sea Paradise Next to the beach

Апартаментът е на 25-метра от плажа, на 15 от 2 ресторантa и 1 м от магазин. Разполага с тераса с панорамен изглед към морето; оборудвана кухня; всекидневна с диван, голямa спалня; WI-FI; баня с душ, безплатен паркинг; 2 климатика;

Апартаментът се намира в прекрасният и тих залив на местност Иканталъка (Бялата лагуна). Буквално на 25-метра от плажа, 15 от ресторант и 250 от магазин за хранителни стоки. Разполага със свой безплатен паркинг. Перфектен за хора, които обичат спокойствието и тишината.

Вътрешната част на апартамента има напълно обзаведена кухня; работно място; всекидневна с диван, 2 климатикa; кафе машина; голяма спалня с гардероб и скрин; баня с душ; две тераси с изглед към морето.

Ваканционно селище Бялата лагуна е просто късче от Рая, което чака да бъде открито от вас. Разположенa на панорамен залив между Балчик и Каварна, Бялата лагуна предлага комфорт и уют в скандинавски стил. Тя е предпочитано място за ваканция заради златния пясък, тихото море, чистия въздух, вкусната храна и освежаващите напитки, традиционното гостоприемство.

В непосредствена близост до Бялата лагуна е Тузлата - местност, известна с лековитата си кал, подобряваща състоянието на нервната и опорно-двигателната система, както и голф "Тракийски скали" - любимото място за упражняване на аристократичния спорт на стотици играчи от цял свят.

Плаж Икантлъка се намира на 5 км от Каварна. Той е познат още като Бялата лагуна и Свети Георги. Има площ около 8.8 декара, тясна плажна ивица, обградена от високи бели скали, фин пясък и чист лазурен бряг. Едноименната местност е много живописна, а малкото заливче с девствена и дива природа е причината за популярността на Икантлъка. Има условия за сърф и парапланер.

По скалите могат да се видят голям брой и различни видове птици, заради което много хора идват да наблюдават или заснемат тях и техните ритуали. Наблизо могат да се видят още лечебното езеро Тузлата, археологическият резерват Айлата и още.

Местоположение:
Капацитет: 4 гости
апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Апартаментът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Марин Атанасов
Марин Атанасов