Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина Къща под наем Калина

Къща „Калина“ е идеално място за пълноценна почивка сред неповторимата красота на Балкана. Намира се в с. Горно Дамяновци с надморска височина 600 метра, на 12 километра от град Трявна.

Къщата предлага всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума на градовете в комбинация с автентичната атмосфера на местните обичаи и традиции. Почивка в уют и спокойствие сред прохладен планински въздух и природната красота на страната.

5 стаи – 3 двойни и 2 тройни стаи:

– първи етаж: спалня два персона и единично легло;

– втори етаж: спалня два персона и единично легло;

– втори етаж: две двойки стаи тип „twin room“, т.е. две единични легла;

– втори етаж: стая с двойно легло;

2 бани с WC

- просторна веранда с гледка към планината

- механа, съобразена с капацитета на къщата

- напълно оборудвана голяма кухня

- дневна

- камина

- цифрова телевизия

- безжичен интернет

- лятна кухня с пещ и барбекю

- голям самостоятелен двор

Районът се характеризира с мек климат, чист планински въздух, топли минерални извори и красиви гледки, накратко: всичко от което се нуждаете за активна почивка. Централната част на Стара планина е богата на природни ресурси. Сред тях са Национален парк Централен Балкан и парк Българка с много планински маршрути.

Национален парк Централен Балкан е в географския център на България, сгушен в централните и най-високи части на Стара планина. В парка се срещат редки и застрашени животни и растения, естествени екосистеми от биологично разнообразие, както и исторически места, от културно и научно значение.

В границите на Природен парк Българка се намира горното течение и изворите на река Янтра, както и на нейните основни притоци. Голямото релефно разнообразие се дължи на местоположението на природния парк. Той заема териториите на прехода между стръмния релеф на Централния Балкан и значително по-ниския и полегат източен дял на Стара планина. Поради скорошното създаване на природния парк, все още не е проучен напълно.

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Елена Златева
Елена Златева