Къща под наем Капитан Нико

град Бургас · община Бургас, област Бургас

Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико Къща под наем Капитан Нико
Къща под наем Капитан Нико
община Бургас, област Бургас
Бургас
01 Май 08 Май
650лв. 700лв. на вечер за 1 къща
2 Самостоятелни къщи
Брой гости 20 допълнителни лега 4
            

Всяка къща за гости е за 4 сем. или 12места по 650лв. на вечер. При резервация на 3 дни имате вкл. Великденски обяд.

От 2024 г. гостите на затворения комплекс Капитан Нико ще се възползват от 2 къщи за гости, с басейн 4х9 м, детски кът, газово барбекю, паркомясто, гледка море, джакузи, люлки и плаж на 100 метра от портата.

Всяка къща за гости е с леглова база за максимум 12 места.

В Къща 1 - апартаментите са 4 и всеки от тях е направен да се ползва от 1 семейство - спалня и всекидневна, която има оборудвана кухня, разтегателен диван, хладилник, ТV, безплатен Wi-Fi интернет, голяма веранда с изглед море. Един от тях е достъпен и за инвалиди.

В Къща 2 - има 4 спални, 2 стаи за деца и голяма всекидневна с оборудвана кухня за събирания и хранене - за 12 души.

Отделно къщите разполагат с ресторант "Капитан Нико", който се намира на 150 м от тях. Там може да се насладите на домашно и прясно приготвени закуска, обяд и вечеря. Менюто включва разнообразна морска и национална храна.

Квартал Крайморие е на 10 км от центъра на гр. Бургас, на 18 км от гр. Созопол, на 21 км от Аквапарк Нептун и замъка в с. Равадиново, на 2 км от мястото за наблюдение на птици - защитената местност Пода и само на 7 мили от остров Св. Анастасия.

Солниците на гр. Бургас са на 16 км, а летище Бургас е на 21 км.

В близост има аптека, медицински пункт, 2 детски площадки, футболно игрище, магазин за хранителни стоки.

Апартаменти Капитан Нико са на 3 мин (100 м) от брега на морето. Плажът на кв. Крайморие е изключително подходящ за малките деца, където плажната ивица е дълга и плитка. За по-големите има воден банан, джет, басейн на брега на морето в клуб Амая бийч, бар Айляка с екзотични коктейли.

Местоположение:
Капацитет: 24 гости
апартаменти: 4
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Моминско / Ергенско парти
  6. Сватбени тържества
  7. Хоум офис
Условия за повеждане на събития:
Къщата се намира в края на квартал Крайморие и има възможност за малко по висока музика и до по-късен час! Изисква се гаранционен депозит при настаняване, който се връща при напускане. Присъстващите трябва да имат пълнолетни придружители или да са над 21години,а допускане на външни лица е забранено. Броят на гостите да не надхвърля определените спални места! При настаняване се попълват имената и подписват Общите условия на къща Капитан Нико.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Даниела Димитрова
Даниела Димитрова