Къща под наем Крайчевата къща

село Голец · община Угърчин, област Ловеч

Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща Къща под наем Крайчевата къща

Крайчевата къща в с. Голец се намира в уютната прегръдка на Предбалкана, на 22 км от Ловеч и 35 км от Троян, на пътят София-Варна.

Заповядайте при нас, за да се насладите на поредното късче необятна българска красота. С цел да подсигурим вашия максимален комфорт сме се постарали с много любов да съчетаем модерния стил с традиционния български уют.

Къщата е на два етажа, на първия се намира една стая с три места и трапезария, на вторият - 2 спални, всяка с възможност за спане на 4 човека.

Максимален капацитет на цялата къща -11-12 места. Перфектна съвместимост на 3 семейства с деца, но също така предлагаме и самостоятелно наемане на стая.

На двора ви очаква барбекю, лятна кухня, стрийт фитнес и басейн. Не сме забравили и най-малките, изградили сме пъстър детски кът.

Освен идеална за семейна почивка или такава с приятели, локацията е идеална и за културен туризъм. Само за 20-25 минути сте в Ловеч, един от най-красивите и богати на история градове в България. Старият град Вароша, музеят на Васил Левски, Покритият мост, средновековната крепост са само част от архитектурните и исторически забележителности.

В града се намира и втория по големина зоопарк в България.

Заповядайте при нас и ви обещаваме прекрасна почивка, която ще ви избави от ежедневния стрес на големия град!

Местоположение:
Капацитет: 11 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Тони Танев
Тони Танев