Намира в с. Извос, само на 4 километра от един от 100-те национални туристически обекта на България – гр. Белоградчик и Белоградчишките скали. Красивата природа, тишината и спокойствието, както и близостта на редица туристически дестинации, правят къщата ни идеална за отдих и откъсване от забързаното ежедневие, разходки сред природата, семейни почивки или събирания с приятели през цялата година!

Къщата е с 3 спални, с две бани/две тройки и една двойка/ Стаите са просторни, с изглед към природата. Едната е самостоятелна с баня, другите две са тип Семейна с баня, за семейство от 5 души или близки приятели. Има механа с напълно оборудвана кухня/за лично ползване/, барбекю, сезонен басейн, зелена територия от 1 декар за игри и забавления. Всяка стая е с плазмен телевизор с интернет и сателитна телевизия, климатик и конвекторни радиатори. Място за паркиране-безплатно.

На 100 м от къщата има река, с чиста планинска вода с много риба, който обича риболова може да се възползва. На километър има чешма и прекрасна изворна вода, годна за пиене, гора и поляни за прекрасни разходки. Предстои направата на още една къща с капацитет 8 души, находяща се на същата територия.

Цената е 200 лв за цялата къща.В цената влиза ползването на всичко от изброеното по горе. За празници и специални случаи се правят специални оферти. Работим с фирма за хранене, при желание на клиента. Работим целогодишно.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Боянка Махмуд