Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина Къща под наем Медина

Намира в с. Извос, само на 4 километра от един от 100-те национални туристически обекта на България – гр. Белоградчик и Белоградчишките скали. Красивата природа, тишината и спокойствието, както и близостта на редица туристически дестинации, правят къщата ни идеална за отдих и откъсване от забързаното ежедневие, разходки сред природата, семейни почивки или събирания с приятели през цялата година!

Къщата е с 3 спални, с две бани/две тройки и една двойка/ Стаите са просторни, с изглед към природата. . Има механа с напълно оборудвана кухня/за лично ползване/, барбекю, сезонен басейн, зелена територия от 1 декар за игри и забавления. Всяка стая е с плазмен телевизор с интернет и сателитна телевизия, климатик и конвекторни радиатори. Място за паркиране-безплатно.

На 100 м от къщата има река, с чиста планинска вода с много риба, който обича риболова може да се възползва. На километър има чешма и прекрасна изворна вода, годна за пиене, гора и поляни за прекрасни разходки. Предстои направата на още една къща с капацитет 8 души, находяща се на същата територия.

Цената е 200 лв за цялата къща.В цената влиза ползването на всичко от изброеното по горе.През делничните дни може да се отдават и отделни стаи - тройка с баня - 75лв, две стаи с преход и баня за 5 души - 125лв!

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Тройни стаи: 1
Студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Боянка Махмуд
Боянка Махмуд