Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели Къща за гости Макели

Вила Макели се в центъра на китното с. Рогачево. В близост до къщата има два местни хранителни магазина. Разстоянието до плажовете на Албена и Кранево е само около 5 км. На 10 км. е град Балчик, известен с чудесната си крайморска алея и знаменития балчишки Дворец с красивата Ботаническа градина. В Балчик ще откриете също така множество ресторанти и атракции.

Вила Макели предлага на своите гости голям басейн (10х5 м) с дълбочина 1.60 м, джакузи с масажни дюзи и голяма слънчева площадка с шезлонги и чадъри с LED осветление, детски кът и футболно игрище. Точно пред басейна се намира и нашата лятна кухня с голяма трапезна маса, оборудвана с грил + опушвач, електрическа скара, котлон, чаши, чинии и прибори.

Вила Макели е с капацитет до 40 души, като основните легла са за 22 души, разполага с 5 апартамента, 4-ри апартамента с по две спални, кухня, хол, баня, тоалетна и голяма тераса с гледка към морето и плажовете на Албена и Краново, както и голям Пентхаус апартамент на 3-тият етаж с 5 спални, 2 бани и тоалетни, както и много голяма трапезария с кухня и кът с мека мебел и телевизия, където спокойно могат да се поберат повече от 30 души. На терасата на апартамента има и джакузи с две места, което се заплаща допълнително.

Отделно вила Макели разполага и с банкетна зала на 1-вият етаж, точно пред големият ни слънчев басейн. Банкетната зала е напълно обзаведена със всичко, което ви трябва за приготвяне на храна. Капацитетът и е до 20 души, като през лятото можете да се насладите на вечерите на голямата тераса до басейна, където има предостатъчно място и за най-голямата компания.

Банкетната зала не е включена в цената на вилата, а се доплаща допълнително на място.

Гостите ни могат да използват безплатно нашата лятна кухня до басейна.

Вилата може да бъде наета както цялата, така и на отделни апартаменти.

Цената на Вила Макели е за основните 22 легла, за всеки допълнителен човек се доплаща по 30 лв. на вечер.

Звъннете по телефона за частна оферта.

Местоположение:
Цялата къща: 40 гости
студиа: 1
апартаменти: 4
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Възможност за провеждане на големи частни партита с осигурен кетъринг и аниматор. Ще получите индивидуална оферта според вашите изисквания.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Konstantin Pavlenko
Konstantin Pavlenko