Къща под наем Славков Чифлик

село Бели Осъм · община Троян, област Ловеч

Kъща за гости Славков чифлик се намира в село Бели Осъм, близо до град Троян, Чифлика. Това е едно от най-прекрасните кътчета в България. От едната страна тече река, а от другата се открива уникална гледка към величествения Балкан.

Чифликът разполага с две къщи и е удобно място за настаняване на 6+3 човека. Помещенията са разпределени на два етажа по следния начин:

* 1 етаж - Оборудвани кухни, трапезарии с високи маси за хранене, холове с камини и удобни дивани, на който могат да нощуват двама човека. На етажа има и баня с тоалетна.

* 2 етаж - спални, всяка от които с голямо двойно легло и телевизор с кабелна телевизия. Има безжичен интернет с покритие в целия чифлик.

На двора има перлено джакузи с уникален подводен масаж. което зарежда тялото с топлина и енергия. Също така има кът с барбекю, градински мебели и място за паркиране.

На 15 километра от къщата се намира ски писта Беклемето. В непосредствена близост са СПА курортите Шипково и Чифлик. В околността можете да разгледате Троянския мaнастир, Природонаучния музей, както и няколко резервата.

Заповядайте!

Местоположение:
Капацитет: -
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Славков