Къща за гости Зелената панорама

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама Къща за гости Зелената панорама

Добре дошли в нашата уютна къща за гости, разположена в сърцето на природата, идеално място за почивка и релаксация. Къщата предлага три удобни спални, просторна всекидневна с камина и напълно оборудвана кухня.

Гостите разполагат и с голям двор с барбекю и тераса с красива гледка. Насладете се на близките пешеходни пътеки и спокойствието на околността. Къщата е подходяща за семейства и групи приятели, които търсят уют и природа. Очакваме ви!

Варненската катедрала е на 10 км от ваканционния дом, а централната жп гара Варна е на 10 км от имота. Най-близкото летище е летище Варна, на 15 км от къща за гости Зелената панорама.

Къщата ни се намира близо до плажовете на Фичоза, Черноморец и Пашадере, които са идеални за летни приключения и морски забавления.

Голяма тераса, обзаведена с шезлонги и чадър е идеална за почивка и наслада от прекрасната гледка.

Двор - има люлка, маси и столове, подходящи за детски игри и семейни вечери. Градината е просторна, пълна с различни дървета.

Паркинг - самостоятелен и удобен за гостите.

Втори етаж - три просторни спални с големи легла, климатици и телевизори. На този етаж има и баня с пералня и сушилня, както и легло за бебе.

Първи етаж - просторна всекидневна с голям диван и телевизор, климатик за комфорт. Трапезария с висок стол и голяма, напълно оборудвана кухня. Допълнителна баня за удобство.

Елате при нас за една незабравима ваканция!

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Калоян Юлиянов
Калоян Юлиянов