Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща Къща за гости Накевата къща

Добре дошли в "Накевата къща" - за една незабравима почивка в сърцето на Средна гора.

Къщата предлага спокойствие, уют и романтика за една незабравима почивка в сърцето на Средна гора, сред зеленина и песента на птичките.

Намира се в с. Сулица, на 2 км. от лековитите минерални извори на Старозагорски минерални бани.

Разполагаме с леглова база от 14 места.

7 спални помещения, от които 5 стаи със спалня; 2 стаи с единични легла и хол с разтегателен диван за двама. Четири от стаите на втория етаж са с тераси и страхотен изглед към гората.

4 бани с WC, от които една е за самостоятелно ползване към стая с две единични легла, намиращата се на първи етаж. Три допълнителни бани с WC за общо ползване.

На разположение на гостите са напълно обзаведена кухня с просторна и уютна трапезария, барбекю и скара на дървени въглища, сауна и отопляемо външно джакузи, шезлонги през летния сезон, както и детски кът с огромен батут, пързалка и люлки.

След обилна вечеря можете да се отдадете на романтичен момент с чаша вино, наслаждавайки се на огъня пред камината или отпускаща сауна за релакс преди сън.

Къщата разполага с Wi-fi интернет и двор с градина.

На двора има голяма лятна веранда с дървени мебели, от която се открива прекрасна панорама подканваща към разточителен обяд или спокойна вечеря.

Не приемаме домашни любимци.

Минимален престой 2 нощувки.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Минимален престой 2 нощувки.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Наньо Накев
Наньо Накев