При Балто разполага с 2 къщи за гости с капацитет до 20 души. Намираме се в живописното село Баня, което е разположено в сърцето на Разложката долина и е на 4 км от Банско. Село Баня е известно със своите лековити термални извори, достъпни традиционни семейни ресторанти и спиращи дъха гледки към Пирин и Рила планина.

При Балто Ви предлага външен термален басейн, който може да се ползва през зимата и през лятото, зелена градина за релакс, външно барбекю за да си готвите и хапвате навън през летните месеци и красива камина в механата, за да ви топли през зимните месеци. Към механата има напълно оборудвана кухня, където можете да си готвите.

Първата къщата има 3 етажа и разположението е следното:

Приземен етаж: Механа с камина за 20 човека, Напълно обзаведена кухня с излаз към барбекюто и градината, Санитарен възел.

Първи етаж: 4 двойни стаи, всяка с уникален дизайн и собствен санитарен възел, Общо пространство декорирано в традиционен стил и чудесно място за игра на децата.

Втори етаж - Апартамент със спираща дъха гледка към Пирин планина, който разполага с 2 двойни стаи, Кухненски бокс, Хол с разтегаем диван, Санитарен възел.

Втората къща има 2 етажа:

Приземен етаж - 2 двойни стаи, всяка с уникален дизайн и собствен санитарен възел и с директен излаз към градината и басейна.

Първи етаж - 1 двойна стая и 1 тройна стая, всяка с уникален дизайн и собствен санитарен възел и с изглед към градината и басейна.

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Росен Ненков