Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда Стаи под наем Надежда

Къща "Надежда" предлага стаи за гости за почивка на море в село Шкорпиловци, област Варна за периода от 1 юни до 30 септември. Заповядайте при нас и се насладете на една спокойна и изпълнена с настроение почивка.

Село Шкорпиловци се намира на 35-40 км южно от град Варна. Курортът e спокойно място за лятна почивка на море, което съчетава широка плажна ивица с чист златист пясък и планински местности за разходка. В курорта има заведения за хранене, лятно кино, сърф и кайт училище, възможност за практикуване на разнообразни занимания, сред които гмуркане и риболов.

Местонахождението на къща "Надежда" е в близост до центъра на селото. Къщата разполага с 4 стаи с по две легла и 2 стаи с по три легла, с тераси и със санитарен възел на всеки етаж. На разположение на гостите са: паркинг в двора на къщата, оборудвана вътрешна кухня и столова за хранене, на двора открито барбекю и място за хранене, отдих и забавление за най-малките.

Местоположение:
Капацитет: -
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 2
Приема кучета:
кухня:
Безплатен паркинг:
Външно барбекю:
Подходящо за деца:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Надежда Тотева
Надежда Тотева