Къща за гости Джаки

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки Къща за гости Джаки

Къща Джаки във Варна предлага апартамент за двама или трима и един самостоятелен етаж за група до 7 души в жк Чайка, във Варна, на 100 м. от Морската градина. В близост до ДКС, Морското училище, 5-та гимназия, Математическа гимназия, Спортно училище.

Апартаментът е със самостоятелен вход на ет. 1, разполага със спалня и вана в спалнята и преходна стая-хол с кухненски бокс; баня и тоалетна; безжичен интернет, кабелна, климатик. Идеално за двама или трима възрастни или двама с до две деца.

Самостоятелният етаж е втори и е за група до 7 души. Разполага с четири спални, две бани и тоалетни, напълно обзаведена кухня, две огромна тераси с барбекю, скара, големи маси и красива гледка към квартала. Налични са два климатика, безжичен интернет, три плазмени ТВ с кабелна. (За Нова година или зимния период има опция да се подсигури допълнително закрито помещение с камина за празнуване).

Всички гости разполагат с паркомясто, двор с маса, барбекю, печка за готвене на открито, пералня и сушилня. Допускат се домашни любимци при запитване, може да се изисква допълнителна такса.

Цена за Нова година + банкетна зала с камина за група до 10 души, за 1 нощувки - 1500 лева, за 2 нощувки - 2000 лв. или по договаряне

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Джаки
Джаки