Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия Вила Камелия

Вила Камелия е просторен апартамент на едно ниво, който се състои от антре, една спалня, просторна дневна с трапезария и напълно оборудвана кухня с всички необходими домакински електроуреди.

В дневната има разтегателен диван, на който може да спят двама души. От дневната се излиза на веранда, която е с гледка към басейна и градината на комплекса. Капацитетът на вилата е 2 + 2 души.

Вила Камелия е климатизирана, има Wi-Fi и телевизори във всички стаи. Вилата се наема за минимум 5 (пет) нощувки. Вилата предлага и кошара, столче за хранене и всичко необходимо за престоя на най-малките гости.

Вила Камелия е разположена в комплекс от затворен тип, състоящ се от семейни вили в един от най-красивия морски курорт в страна – село Лозенец, община Царево.

Комплексът е разположен до селото, в близост до големия Природен парк “Странджа”.

Местоположение:
Цялата вила: 4 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Ани Тодорова
Ани Тодорова