Вила под наем Къщата на лястовичките

село Макоцево · община Горна Малина, област София

Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките Вила под наем Къщата на лястовичките

Вилата се намира в с. Макоцево, на 45 км от София и на около час път с кола.

Вилата е разположена на два етажа.

На първият етаж ще откриете просторна всекидневна с удобен разтегателен диван, от която се влиза в кухня с трапезария. Кухнята е оборудвана с печка, котлони, кана, кафе машина, посуда и всичко необходимо.

Трапезарията разполага с голяма маса, на която могат да се настанят 8 човека. На първия етаж на Ваше разположение има и баня с тоалетна.

На втория етаж се намират две просторни спални, едната от които с тераса, а другата с баня. Между тях е разположена детска стая с две единични легла и разтегателен диван, в която на разположение на децата са много играчки, пъзели и игри.

Вторият етаж има излаз на просторна тераса, където ще откриете маса, столчета, пейка и люлка, където да се насладите на прекрасната гледка.

На втория етаж на разположение на гостите ни има и баня с тоалетна.

На двора може да се наслаждавате на вечеря на открито на масата на верандата.

За децата на двора има люлка, хамак

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Гери Стоева
Гери Стоева