Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза Вила под наем Каза Роза

Къща за гости Каза Роза, Кюстендил разполага с леглова база от 8 места.

Цени от 30 лв. на легло при наемане на цялата къща.

Вила за гости Каза Роза е построена върху терен от 1000 квадратни метра дворно пространство. Дворът е обграден от 2 реки, дол с кладенец и дава живот на много плодородни дървета и културни насаждения. Вила за гости Casa Rosa е разположена в средата на двора и е отдалечена от главната пътна артерия и цивилизация.

Двуетажната къща за гости Каза Роза разполага с напълно обзаведена и оборудвана кухня с барплот, трапезария, хол с камина, компютър с Wi-Fi интернет достъп и многоканална звукова система, климатична инсталация, баня с тоалетна и 2 спални помещения оборудвани с по 2 двойни легла с ортопедични италиански матраци от Magniflex, предоставящи възможност за спокоен и пълноценен сън на 4 (максимум 8) души.

За удобство на гостите, влюбени в домашните си любимци вилата предлага специална къщичка за кучета в двора. В близост до къщата е изградено барбекю с пещ, където гостите на къща за гости близо до София - Каза Роза, Кюстендил могат да прилагат кулинарните си умения и да ги споделят с приятели под погледа на залязващото слънце.

Вила за гости Каза Роза се цели да задоволи нуждите и на най-взискателните гости, които ценят архитектурната идентичност, луксозната и същевременно удобна обстановка и естествената красота.

Освен това, къща за гости Каза Роза приветства и мисли за децата от всяка възрастова група. Кошарки за спане са на разположение за бебенцата.

За любителите на велосипедните преходи къща за гости Casa Rosa предлага планински велосипеди.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ясен Деянов
Ясен Деянов