Вила под наем Миронската къща

село Медвен · община Котел, област Сливен

Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща Вила под наем Миронската къща

Къщата е строена около 1820 г. в типичен възрожденски стил - камък и дърво. Реставрирана с много любов и отношение към детайла. Реновирана по начин, който отговаря на съвременните изисквания на живота като същевременно съхранява духа на времето си, тя предлага съчетание на етно стил и съвременен лукс. Така ние ви връщаме в един стар свят, където традицията разказва сама за себе си, където се съчетават красотата на природата, полъхът на балкана, домашния уют и спокойствието.

Къщата разполага с 5 спални, 4 бани, дневна зона (кухня, трапезария, хол) съобразена с капацитета на къщата. Лятна площ с удобства за домашно приготвен грил, джакузи.

Спалня 1 е с двойно легло и самостоятелна баня. Спалня 2 е с двойно легло и 1 допълнително. Спалня 3 и 4 са преходни с обща баня. Спалня 4 е запазена в автентичен вид, има възможност за настаняване на 4 човека и има самостоятелна баня.

Кухнята е самостоятелна и напълно оборудвана с всичко необходимо за лесен и приятен престой. Разполага с модерна стъклокерамична печка с фурна и грил, съдомиялна машина, кафе машина, микровълнова, тостер, електрическа кана за вода и цялата необходима посуда за приготвяне на вкусни ястия.

Къщата предоставя на своите гости разкошен просторен двор с прекрасна панорама и може да ви осигури спокойствие, прекрасни изживявания и незабравими емоции.

Капацитетът на къщата е 13 човека.

Местоположение:
Капацитет: 13 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Петя Янева
Петя Янева