Вила “Морава” се намира в к. к. “Пампорово”, само на 3 км от центъра на комплекса, на 3 км от лифт станция “Студенец” и на 5 км от кулата “Снежанка”. Град Чепеларе и ски зона “Мечи Чал” са на 10 км. Такова е и разстоянието до град Смолян.

Вилата е разположена в непосредствена близост до екопътека “Невястата”, екопътека “Орфееви скали” и велопарк “Пампорово – Мечи чал”. Други атракции в района са конна база с. Левочево, Роженските поляни и Националната астрономическа обсерватория на връх Рожен.

Може да посетите още известните пещери в смолянски регион – Ухловица, Ягодинска пещера и Дяволско гърло, екопътека “Каньона на водопадите”, местността Орлово око, Термален аквапарк и други минерални басейни в град Девин.

Местонахождението на вила “Морава” е известно с доказана най-високата отрицателна йонизация на въздуха в Европа, чрез която се повишава дихателния капацитет, стимулират се функциите на сърдечно-съдовата и кръвоносната система, усилват се биотоковете на мозъка, повишава се съдържанието на кислород в кръвта, нормализира се съдържанието на захар и фосфор, подобряват се самочувствието и настроението, лекуват се бронхиални астми, главоболие и преумора.

Вила “Морава” разполага с 2 спални, всяка от които е със самостоятелен санитарен възел.

Спалните предоставят възможност да се чувствате топло и уютно сред красивата природа.

На Ваше разположение са просторна дневна с напълно оборудван кухненски бокс и веранда към нея, от която може да се насладите на невероятна гледка към красотата на Родопа планина и уникалните Орфееви скали.

БЕЗПЛАТЕН Wi-Fi

БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

СПАЛНЯ 1:

спалня за двама, TV, баня+WC

СПАЛНЯ 2:

спалня за двама, TV, мека мебел (за 2 деца / 2-ма възрастни), баня+WC

ДНЕВНА:

мека мебел (диван с възможност за 2-ма възрастни)

TV

кухненски бокс

маса за хранене (8-10 места)

ВЕРАНДА с неописуема гледка!

+359 876 374 785

41.621505, 24.707499

Сканирайте

QR-кода с телефона си и последвайте линка. Задайте посока на навигацията и тя ще Ви доведе при нас!

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Георги Пепеланов