Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава Вила под наем Морава

Вила “Морава” се намира в к. к. “Пампорово”, само на 3 км от центъра на комплекса, на 3 км от лифт станция “Студенец” и на 5 км от кулата “Снежанка”. Град Чепеларе и ски зона “Мечи Чал” са на 10 км. Такова е и разстоянието до град Смолян.

Вилата е разположена в непосредствена близост до екопътека “Невястата”, екопътека “Орфееви скали” и велопарк “Пампорово – Мечи чал”. Други атракции в района са конна база с. Левочево, Роженските поляни и Националната астрономическа обсерватория на връх Рожен.

Може да посетите още известните пещери в Смолянски регион – Ухловица, Ягодинска пещера и Дяволско гърло, екопътека “Каньона на водопадите”, местността Орлово око, Термален аквапарк и други минерални басейни в град Девин.

Местонахождението на вила “Морава” е известно с доказана най-високата отрицателна йонизация на въздуха в Европа, чрез която се повишава дихателния капацитет, стимулират се функциите на сърдечно-съдовата и кръвоносната система, усилват се биотоковете на мозъка, повишава се съдържанието на кислород в кръвта, нормализира се съдържанието на захар и фосфор, подобряват се самочувствието и настроението, лекуват се бронхиални астми, главоболие и преумора.

Вила “Морава” разполага с 2 спални, всяка от които е със самостоятелен санитарен възел.

Спалните предоставят възможност да се чувствате топло и уютно сред красивата природа.

На Ваше разположение са просторна дневна с напълно оборудван кухненски бокс и веранда към нея, от която може да се насладите на невероятна гледка към красотата на Родопа планина и уникалните Орфееви скали.

Безплатен Wi-Fi интернет.

Безплатен паркинг.

Спалня 1:

- спалня за двама, TV, баня+WC

Спалня 2:

- спалня за двама, TV, мека мебел (за 2 деца / 2-ма възрастни), баня+WC

Дневна:

- мека мебел (диван с възможност за 2-ма възрастни)

- TV

- кухненски бокс

- маса за хранене (8-10 места)

- Веранда с неописуема гледка!

Максимален капацитет на вилата -6 човека

41.621505, 24.707499

Задайте посока на навигацията и тя ще Ви доведе при нас!

АТВ разходка по склоновете на Родопите (срещу допълнително заплащане).

Друг наш обект е Вила Морава 2 - разгледайте.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Георги Пепеланов
Георги Пепеланов