Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste Вила под наем Namaste

Къщата е уютна, добре оборудвана и изпълнена с добри емоции. Вилата е разположена срещу доста панорамна гледка и има добри възможности за пешеходен туризъм, конна езда или просто за почивка. През студените дни можете да се насладите на чаша вино пред истинска камина на дърва.

Прекрасна вила за почивка сред природата, където можете да гледате ясно небе и красиви залези. Ако сте любители на спокойствието и природата това е точното място за вас. Бъдете наши гости и ни позволете да ви помогнем да се насладите на прекрасен престой в тази очарователна къща.

Къщата е в самостоятелен бохо стил, с много слънчева светлина и страхотна гледка. Това е едно отворено пространство, естествено разделено на спалня с двойно легло, баня с душ, просторна отворена кухня и всекидневна с маса и допълнителен разтегателен диван. От всекидневната можете да видите панорамна гледка към хълмовете.

Има напълно оборудвана кухня с всичко, от което може да се нуждаете, за да приготвите подходяща храна: тигани, тенджери, чинии и прибори за хранене. Има и голям хладилник с фризер, фурна, сешоар и електрическа скара. Апартаментът има бърз оптичен 5G Wi-Fi интернет, както и телевизор. Във вилата цари спокойствие, радост и уют.

Идеално място за дълъг уикенд, далеч от светлините на града, но само на 5 минути от центъра на Ловеч. Заобиколена от хълмисти полета и близки ферми, хижата предоставя на посетителите си прекрасна гледка към ловешката природа.

Настаняването и напускането са лесни; просторният двор и малкият кът за сядане във вътрешния двор са особено приятни за сядане и гледане на изгревите и залезите дори и звездите през нощта.

Местоположение:
Капацитет: 3 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Елена Якимова
Елена Якимова