Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи Вила под наем Попи

Вилата е на 4 км от Балчик; 10 км от Албена и 19 км от Каварна. От балкона на вила Попи ще имате възможност да се насладите на невероятната гледка на малките сгушени къщички на град Балчик и неговите плажове и зелени хълмисти склонове. За удобство на гостите си вилата разполага с две паркоместа.

Вилата е подходяща за 6 до 8 души – има 3 просторни спални, две от тях с двойни легла, а третата спалня е оборудвана с две единични легла; допълнително още двама души могат да бъдет настанени на удобният разтегателен диван в хола. Всяка от спалните е със собствен климатик. Има осигурени чаршафи и кърпи.

Къщата разполага и с просторен хол-всекидневна с мека мебел, масичка за кафе, сателитна телевизия и интернет; Кухненски кът с модерна вградена кухня снабдена със всички необходими уреди – четири керамични котлона, фурна, ширм, миална машина, голям хладилник с фризер, тостер, кана за топла вода, кафемашина и необходимата посуда за приготвяне и сервиране на храна. В хола се намира голяма трапезария с камина и удобен диван, на който може да си почивате пред телевизора или просто да се насладите на чудесната гледка към морето разкриваща се от панорамните прозорци. Вилата се обслужва от четири бани, всяка от който е луксозно обзаведена с мивка, тоалетна и душ-кабина. Вила Попи има отделно санитарно помещение с пералня, маса за гладене, ютия и маса за гладене, прахосмукачка.

Допълнително удоволствие за малки и големи ще допринесе и игрална зала разположена на партерния етаж и водеща директно към басейна - обзаведена с билярдна маса, удобни канапета, телевизор и много други игри, където може спокойно да оставите децата си да играят докато вие се наслаждавате на летен коктейл около басейна.

Вилата има голяма чудесно поддържана градина с външен басейн, шезлонги и чадъри. Басейнът е поддържан и чист през цялото време. За удобство на гостите на вилата има барбекю в градината с маса и столове, където може да се насладите на приятен обяд или вечеря на чист въздух сред природата в близост до басейна.

Вилата е прекрасно място за семеен отдих. Тук ще намерите спокойствие сред природата, а слънчевите лъчи ще ви заредят с положителна енергия за цялата година.

Балчик е малък, но много романтичен красив български морски град. Със своите бели скали и красива природа, перлата на българското Черноморие е предпочитано място за почивка и туризъм от хората на изкуството и културата, учени и чуждестранни туристи. Със своите тесни улички и живописен пейзаж, градът е жив символ на един мирен свят. Мястото е най-вече известно с екзотичната си Ботаническа градина - най-голямата на Балканите. Цветя и дървета от средиземноморските острови, Тихия океан, Черно море, Южна Азия и Америка са истинска наслада за посетителя. В ботаническата градина могат да се видят около 3000 вида растения (над 250 от които са кактуси), подредени между водопади, малки речни поточета и декоративни канали. Градът се намира на около 35 км северно от Варна и на 500 км източно от столицата София.

Около Балчик има и други интересни райони - местност Тузлата се намира на 4 км източно от града и е добре позната с лековитата си кал. Тук, до две езера образувани от стари свлачища е построен балнео център. Той се посещава най-вече от пациенти, страдащи от ставни заболявания, които освен това могат да използват вода от минерален извор с температура от над 31°C.

Близо до Балчик е и все по-известният напоследък район на къмпинг "Бялата лагуна". Той предлага разнообразни възможности за къмпингуване, отдих и водни спортове, клубове, барове, малки ресторанти. Природата е много добре запазена, а плажовете са девствени.

Развлечения в района:

- Разходки на дълги и къси разстояния

- Плажове и слънчеви бани

- Пикници

- Колоездене

- Риболов

- Голф

- Басейн

- Фитнес

- Гмуркане

- Скално катерене

- Ресторанти и кафенета

- Нощни клубове

Разстояние до вилата до:

- Варна - 35 км.

- Каварна - 14 км.

- Добрич - 33 км.

- Голф игрища - 10 км.

Резервационна информация:

- Капаро за резервация: 30% от пакетната цена

- Доплащане: в брой, в деня на настаняване

- Минимален брой нощувки – 2 броя

- 10% отстъпка за резервации направени до края на януари

- 5% отстъпка за резервации по дълги от 21 дни

- настаняване – между 14.00 и 19.00 часа

/при настаняване след 19.00 часа се заплаща допълнителна такса от 20 лева/

- напускане – до 11.00 часа

В цената на вилата са включени всички разходи за електричество, вода, интернет и телевизия. В цената не е включено почистване на вилата по време на вашият престой.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Мая Димитрова
Мая Димитрова