Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони Вила под наем Тони

Къща за гости "Тони" е уютна вила с механа в село Книжовник.

Намира се на 12 км от гр. Хасково и на 36 км от гр. Кърджали.

Къщата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на културния, еко и селски туризъм, който иска да се докосне до автентичния дух на това китно селце, което е и родното място на великия български футболист Петър Жеков.

Къща за гости "Тони" е подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници и се помещава в двуетажна къща. Намира се на лесно и комуникативно място на центъра на селото.

Къщата има приятен двор с уютни кътчета за отмора и барбекю.

На разположение за самостоятелно ползване от нейните гости е трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, телевизор, интернет, телевизия, караоке и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Къща за гости "Тони" разполага и с механа във възрожденски стил.

Максималният капацитет на тази уютна къща в с. Книжовник е 7 места, разпределени в общо 4 стаи, които ползват обща баня и тоалетна.

Забележителностите, които са наблизо:

- Статуята на Св. Богородица в гр. Хасково

- Тайнственият свещен град Перперикон

- Александровската гробница

- Мезек

- Каменните гъби

- Църква "Успение Богородично" - Узунджово

Местоположение:
Капацитет: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Милена Делинова
Милена Делинова