Вила под наем Виктория

село Велика · община Царево, област Бургас

Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория Вила под наем Виктория

Вила Виктория предлага шест стаи за настаняване – една тройна и пет двойни. Стаите са напълно обзаведени, чисти, комфортни и светли, с всички съвременни удобства.

Всяка стая има собствен санитарен възел, мини бар и wi-fi интернет. Целта ни е по време на престоя да се почувствате като у дома и да не ви липсва нищо.

Изкушените кулинари разполагат с просторна кухня, където могат да се развихрят на воля. За уюта на домашното огнище допринасят барбекю с камина и няколко дървени маси. Точно на такива места обикновено се случват най-ярките ни летни спомени.

Вилата е заобиколена от градина с плодови дървета и ще ви помогне да се откъснете от хаоса на ежедневието. Ще се порадвате на слънцето и чудесната зеленина, ще подишате чистия планински въздух, ще усетите аромата на морски бриз и горски цветя – всичко това сред позабравеното вече спокойствие на бавното ежедневие, което е възможно единствено на село.

Вила „Виктория“ е подходяща както за младежки компании, които търсят купон в извънградски условия на достъпни цени, така и за семейни приятели с деца, които предпочитат да прекарат няколко вечери на чист въздух- в тихичко мързелуване край огъня, сред прохладната вечер и песента на щурците или в сладка приказка на маса, след горещия слънчев ден, прекаран по плажовете на Лозенец и Царево.

Местоположение:
Капацитет: 13 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Янчо Стоянов
Янчо Стоянов