Вила под наем Вилата на Капитана

село Оризаре · община Несебър, област Бургас

Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана Вила под наем Вилата на Капитана

Предлагаме почивка в новопостроена къща. Нощувки за 4 души + 2 деца в две уютни стаи. Всяка стая е със самостоятелна баня на душ и тоалетна, разполага с всички удобства и екстри за пълноценна почивка.

Може да ползвате трапезария с всички уреди за готвене и посуда, с камина. Външна пещ и барбекю, кът за хранене и вътрешен двор. Къщата е място, където човек може да се усамоти и да се наслади на красивата природа и чист въздух. Просторна зелена поляна дава възможност за спорт и развлечения на открито и друга полянка за деца.

Къщата се намира на 13 мин. oт Слънчев бряг и на 5 мин. от язовир Порой, и на 30 мин. от летище Сарафово и на 7 мин. от Балкана, на 40 мин. от Бургас.

Ние предлагаме на нашите гости спокойствие, което ще ги потопи в незабравимата атмосфера на провинциалната романтика.

Язовир Порой се намира на територията на община Несебър, на 35 км от Бургас и на 11 км от курортния комплекс Слънчев бряг. Разположен е в непосредствена близост до красивата природа на село Оризаре. Можете да ловите толстолоб, шаран, каракуда, белевица, червеноперка и други видове. Язовир Порой е достъпен от всички страни и бреговете му предлагат чудесни места за пикник.

Местоположение:
Капацитет: 6 гости
Двойни стаи: 1
Студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
Условия за повеждане на събития:
Вилата на Капитана е за спане на 6 души. Трапезарията може да поеме още 4 души, ако имат друго място за спане. Изискването е да са пълнолетни. Максимален час на висока музика 24 часа. Ограничени часове на събитието няма.

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Веселин Колев
Веселин Колев