Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe Вили под наем Volpe

Всяка къща е със самостоятелен вход и помещенията са разположени на два етажа. На първото ниво има дневна зона с разтегателен диван и TV, напълно оборудвана кухня, интериорна камина, санитарно помещение и веранда с частно BBQ. На втория - можете да използвате три самостоятелни спални с TV, една, от които с баня и още една баня с тоалетна. Къщите са луксозно изпълнение в характерен за местната архитектура стил – масивни мебели, висококласен текстил и каменни облицовки, пречупени през съвременните тенденции и практичност.

Volpe ще ви пренесе в една различна атмосфера, която има за цел да се почувствате в хармония – да се дистанцирате от ежедневието си и въпреки това да се чувствате „в къщи“. Във всяка зона от къщата сме помислили в детайл за вашето удобство и сме се постарали да преживеете дизайн, до който не сте се докосвали до сега. На ваше разположение са паркинг и външен басейн.

Разположени са в подножието на планината, в затворен комплекс - тип парк, на площ от 13 000 м2, само на 1 км от Троянския манастир. В близост можете да посетите културни и исторически обекти, музеи, фестивали и зони за занаятчиство, еко пътеки и резервати, спортни и адреналинни съоръжения, както и превъзходни български механи, "Страноприемница” – един от най-добрите ресторанти в района, е на 100 м. от вашата врата.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Александра Чолакова
Александра Чолакова