Стаи за гости Бовъ

село Бов · община Своге, област София

Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ Стаи за гости Бовъ

В подножието на Стара планина, в района на Искърското дефиле. Само на 52 км от гр. София и на 10 км от гр. Своге, в самия център на гара Бов.

Самостоятелна къща с капацитет 10+2 места.

Стаите са общо пет на брой. Четири двойни и една стая 2+2.

Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, минибар, климатик, телевизор с кабелни канали. Безплатен интернет в цялата къща.

Вътрешна механа с оборудвана кухня. Стая за релакс. Детски кът.

Просторна външна тераса с барбекю, шезлонги и чадъри, място за отсядане до барбекюто. Джакузи и сауна (заплащат се допълнително).

Място за паркиране.

Хранителен магазин, от който може да закупите всичко необходимо за престоя си при нас.

Забележителностите в района са Вазовата екопътека и водопадът Скакля, екопътека Под камико, панорамна беседка гара Бов, Лакатнишките скали, пещерата Темната дупка, природен феномен Джуглата, природен феномен Ритлите, манастир Седемте престола, Черепишкия манастир и др.

Има ресторанти, както и рибарници където може да хапнете прясна риба.

Района е подходящ както за разходки сред природата, така и за велопреходи, рафтинг, риболов, алпинизъм, офроуд и още много други.

Подарете си една незабравима почивка на тихо и спокойно място, сред невероятна природа.

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Людмил Василев
Людмил Василев