Casa del Elgo е малко семейно хотелче, ново строителство, на тихо и комуникативно място в гр. Балчик.

Елате и се насладете на страхотната ни градина, седнете на сянка под асмата, вдишайте чистия морски въздух и се насладете на зашеметяващата гледка. Сградата изглежда голяма, но няма целогодишно живущи и се дават само две двойни стаи и две кокетни апартаментчета. Паркоместа в двора под асмата или дори гараж са на ваше разположение. Широки общи части, добре поддържана градина, оборудвана кухня и барбекю, камини и подвижни скари правят гостите ни щастливи.

Използваните естествени материали от камък и дърво, кореспондират със стила на цял Балчик, Двореца и Ботаническата градина. Разположени сме в една от най-старите части на гр. Балчик - Гемеджи квартал в близост до големи и малки хранителни магазини, пазари и крепостен туристически обект.

Скъсайте чепка грозде или налейте чаша вино и се насладете на спокойствието след плажа.

Град Балчик разполага със страхотна крайморска променада за разходки и велоалея – „Дамбата“, пълна редица от заведения, ресторанти, сладкарници и барове и шикозни хотели, а наблизо са най-китните плажчета, голфигрища и спотове за спорт, кайт и сърф, к.к Албена, Златни пясъци, Кранево. Ботаническата градина и Двореца, Най-красивия плаж в България - Болата, Дълбока-мидената ферма, Зеленика, Шабленската тузла и фара, нос Калиакра, Тюленово и Камен бряг. Няма да Ви стигне едноседмичната почивка да видите всички тези красоти от Северното черноморие. Надяваме се ние ще Ви помогнем !

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Двойни стаи: 2
Апартаменти: 2
Интернет:
телевизор:
Безжичен интернет:
климатик:
Отопление:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Християн Сивков