Стаи за гости Чекръците

град Искър · община Искър, област Плевен

Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците Стаи за гости Чекръците

Комплекс " Чекръците" се намира на 25 км. от гр. Плевен, посока гр. Кнежа, близо до гр. Искър. Разполага с 17 двойни стаи, от които 6 са спални.

Стаите са напълно оборудвани с TV, санитарен възел, WI-FI интернет, някои и с климатици, а други - с конвектори за отопление. Отдалечеността от града и чистият въздух сред природата ги прави привлекателно място за краткотрайна и дълготрайна почивка.

Доброто местоположение и капацитетът предполага осъществяване на фирмени и другарски партита и семинари.

Има възможност за наемане помещенията и стаите и използване на барбекю за самостоятелно приготвяне на храната.

Определено добрите условия и вкусна храна, която предлагаме са подходящи условия и за по-дълго пребиваване. В тази връзка, в непосредствена близост до стаите за почивка се намира ресторант с капацитет от 40 места, даващ възможност за отбелязване на малки семейни и другарски тържества. Храната е домашно приготвена и традиционно вкусна.

Заповядайте и се насладете!

Местоположение:
Капацитет: 34 гости
Двойни стаи: 15
Бунгала: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Румен Гергов
Румен Гергов