Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна Стаи за гости Даяна

Къщата разполага с 8 стаи и предлага настаняване за 22 гости, в 2 двойни стаи, 2 тройни стаи, 2 четворни стаи / спалня+2 легла / и 2 двойни със спални. Стаите са оборудвани с Led телевизор с кабелна телевизия, в зависимост от типа на помещение се предлагат спални или самостоятелни легла, повече от стаите имат тераси, разкриващи невероятни гледки към планината, всички стаи са със собствен санитарен възел.

На разположение на гостите е и построено закрито барбекю с голяма камина, както и закрита механа със кухня и камина. По предварителна заявка може да се приготвят и избрани от Вас ястия от Родопската и национална кухня на изключително ниски цени, част от ястията, които се предлагат са - пататници, марудници, мекици, родопско кисело мляко, домашно приготвени сирена/ кашкавали и други. В къщата има безплатен wifi достъп.

Тук гостите могат да избягат от тясната градска среда и да се наслаждават на удобствата на къщата, уникалната природа и положителната енергия, която излъчват Родопите. Непосредствено до входа на къщата е построена чешма, от която тече изворна вода, тя е известна в целия регион и много хора идват тук заради нея.

Къща за гости Даяна - с. Смилян предлага като възможност под наем само механата и барбекюто за семейни тържества, рождени дни, абитуриентски балове, детски партита и други.

Местоположение:
Капацитет: 22 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 2
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Ася Иванова
Ася Иванова