Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона Стаи за гости Дона

Стаи за гости "Дона" се състои от една къща на два етажа във вътрешен озеленен двор.

Разполага с една двойна стая на първия етаж и една тройна стая на втория етаж, всяка от тях с тераса, собствен санитарен възел, TV и безжичен интернет. На гостите си предлагаме и оборудвана кухня с трапезария, в която вие можете сами да приготвите своята храна.

Къщата се намира в близост до центъра на града и непосредствено до боровата гора.

За любителите на природата, по предварителна заявка и срещу допълнително заплащане, можем да организираме за Вас разходка в планината-пеша или на кон. Маршрутите минават през прекрасни панорамни пътеки, от които ще зърнете Копривщица на длан. Това удоволствие може да бъде съчетано с пикник на някое от възвишенията около града.

По предварителна заявка, домакините могат да ви приготвят вкусна закуска, поднесена с купичка ароматно сладко от горски плодове.

Както през зимата, така и през лятото тук можете да се насладите на почивката на Вашите мечти, да почувствате магията на Средна гора и духът на Копривщица, съхранен през вековете. И да се върнете отново при нас като приятели!

Настаняване с домашни любимци е възможно при предварително запитване.

Обявените цени не са валидни за официалните празници!

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Иван Паралеев
Иван Паралеев