Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс Стаи за гости Еделвайс

Къща "Еделвайс" се намира на тихо и спокойно място в гр. Сърница - перфектна дестинация за отдих, лов и риболов. Тук можете да се насладите на чист въздух сред уникална природа в близост до яз. Доспат.

Къща за гости "Еделвайс" работи целогодишно и е подходяща за семейни почивки. Разполага с безжичен интернет, локално парно, лятна градина. В самата къща има механа и оборудвана кухня, в която гостите могат сами да приготвят храната си, а при предварителна уговорка можем да приготвим за Вас традиционни местни ястия.

Тук можете да почувствате истинското родопско, топло гостоприемство!

Местоположение:
Капацитет: 17 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Къдрие
Къдрие