Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви Стаи за гости Георгиеви

Имаме удоволствието да Ви представим нашите три изключителни стаи, предразполагащи за незабравими семейни ваканции. Всяка от тях разполага със спалня, както и всички необходими за ежедневието удобства: баня и тоалетна, телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет, великолепно обзавеждане, удобни легла, сешоар, ютия, хладилник, ел.кана, кафе, тоалетни принадлежности и безплатен паркинг.

В две от стаите има възможност за допълнително легло, което се заплаща по 15 лева на вечер за възрастен или дете над 6 години. Децата до 6 години се настаняват безплатно. Разполагаме и с прекрасен двор, който Ви дава възможност да изпиете сутрешното си кафе или чай наслаждавайки се на чистия въздух и величествената Рила. През лятото всеки гост може да си откъсне пресен плод или зеленчук от нашата градина.

В непосредствена близост само на 3 минути път пеша от нашия дом се намира Аква-клуб Котвата с минерални басейни. Всички наши гости получават карта за 10% отстъпка от цената на външните басейни в Аква-клуб Котвата и 15 % отстъпка от цената в Ресторант Котвата. В непосредствена близост са още спа център, Гейзера и градския парк.

Местоположение:
Капацитет: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
сем.Георгиеви
сем.Георгиеви