Къща за гости Георгиеви

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви Къща за гости Георгиеви

Къщата се намира в централната част на гр. Смолян, на една минута от пешеходната зона на града. Разполагаме с два апартамента, отлично обзаведени. Място за паркиране с видео наблюдение.

Апартамент с една спалня - кокетна спалня 160/200 с 32" ЛСД телевизор и климатик , голям хол с разтегателен диван, където двама човека могат да спят спокойно с голям 43 " LG ЛСД телевизор и климатик, кухня с всичко необходимо, микровълнова фурна, кана за топла вода, хладилник с камера и голяма маса. Два санитарни възела, баня с тоалетна и отделно само баня. Интернет и кабелна телевизия с 150 канала.

Апартамент с две спални - стая с две легла, диван и 32" ЛСД телевизор , малък балкон и климатик.

Стая с една голяма спалня 160/200 и единично легло 90/200 два фотьойла с 32" ЛСД телевизор, както, малък балкон и климатик. Кухня с всичко необходимо, микровълнова фурна, кана за топла вода, малък хладилник и маса. Апартамента разполага с голяма баня и тоалетна. Интернет и кабелна телевизия с 150 канала.

Ние сме семейство Георгиеви, стараем се гостите ни да останат очаровани от мястото ни за настаняване и от нас, домакините. Винаги се стараем да бъдем полезни на гостите до колкото е възможно. Живеем в непосредствена близост до къщата ни. Наш приоритет е идеалната чистота и доволни от цена и качество на услугата гости!

Смолян е сърцето на Родопите, една седмица минава като миг, колкото и да обикаляш пак остават забележителности за другият път и умът ти е кога ще дойдем пак?

Това са Родопите и Смолян - магия!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
сем. Георгиеви
сем. Георгиеви