Стаи за гости Горски рай

село Смилян · община Смолян, област Смолян

Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай Стаи за гости Горски рай

Къща за гости Горски рай се намира в село Смилян.

Сгушено в сърцето на Родопите, село Смилян е очарователна дестинация за почивка, предлагаща красива природа, богата история, културни и кулинарни преживявания.

Смилян е сравнително голямо за родопските стандарти село. Разположено е по горното течение на река Арда, само на 15 км от град Смолян. Това място осигурява освежаващо бягство от летните жеги, с прохладен планински въздух. А зимата, зимата е истинска приказка, с привкус на домашен уют и спокойствие.

Самото село е удоволствие за разглеждане. Традиционни родопски къщи, удивителна природа, изключително гостоприемни и усмихнати хора. Централна точка в селото е вековната часовникова кула, символ на дългогодишната история на Смилян.

Къща за гости Горски рай в централната част на селото.

Предлагаме напълно самостоятелен апартамент, който се състои от 2 спални, хол и кухня.

Първата спалня е с голямо легло и допълнителен разтегателен диван. Стаята е подходяща за семейства с деца. Втората спалня е с по-малко легло за двама. В хола има голям разтегателен диван.

Кухнята е напълно оборудвана и предлага всички необходими удобства.

В непосредствена близост до къщата има магазин, кафе и аптека.

Две от най-известните механи в района са на пешеходно разстояние и предлагат вкусни, традиционни родопски специалитети, като пататник, пареник, марудник и разбира се прочутият Смилянски боб приготвен по запазени местни рецепти.

Интересните места в района, които не трябва да пропускате са музейна сбирка "Смилянски фасул" и родопски терлици, пещерата Калето, пещерата Ухловица, каньонът Горло, Агушевите конаци, изворът на река Арда, различни екопътеки в района и други.

Заповядайте при нас! Насладете се на домашния уют и изключителната природа.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Недка Райковска
Недка Райковска