8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви Стаи за гости Кълвачеви

Къщата се намира в живописната планина Родопи на 600 м. от центъра на курортен комплекс “Цигов Чарк“. Зад нас е гората, а пред нас - неповторимата гледка към язовир Батак.

Мястото, на което е построена, е невероятно и още с пристигането си, ще се влюбите в него. Ако изберете апартамента, студиото или двойната стая с джакузи, ще можете да се отпуснете и релаксирате в топлата вана с чаша ухайно питие в ръка без грижи и ангажименти и да усетите пълноценността на Вашата почивка.

В близост до къщата има магазини, заведения за хранене и атракциони.

Къщата се отоплява с локално парно.

Организират се и различни видове чествания на рождени и именни дни, партита, курбани, сватбени празнeнства и др.. Предлага се украса и кетъринг по предварителна заявка.

На първия етаж на разположение на гостите е:

- хол с камина, LCD телевизор 32", кафеавтомат

- трапезария с три отделни къта за хранене с по 8 места

- напълно оборудвана кухня с 2 хладилника, готварски печки с фурни, микровълнова печка,миялна машина, грил, пълен набор кухненски прибори и посуда

-две големи веранди с изглед към язовир Батак с кътове за хранене, външна фурна и чешма

-Двор: барбекю, отопляем басейн и детски басейн с температура на водата между 25-30 °C, детски комплекс- къщичка на два етажа с кухня, играчки, пързалка, люлки, катерушки, клатушки.

Басейнът работи от 01.06 до 30.09 /ако метеорологичните условия позволяват това/.

Къщата разполага с :

- две стаи със спалня

- една стая със спалня и джакузи в стаята

- две студиа с джакузи в стаята, които са със спалня, мека мебел с разтегателен диван и холна маса, подходящи за двойка или семейство с едно или две деца

- апартамент за 5 човека с две отделни непреходни стаи, като в едната стая има мека мебел с ъглов разтегателен диван с холна маса и единично легло, а в другата-спалня

-апартамент с две отделни преходни стаи– хол с джакузи в стаята, мека мебел с разтегателен диван и холна маса, и спалня.

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, хладилник, интернет връзка, сателитна телевизия- Булсатком, 32"LCD телевизор, кът за отдих.

Може да се наеме и цялата къща с пълен капацитет 23 човека

Вашите любимци са добре дошли след предварително запитване!

*Къщата се отоплява с локално парно. Камината се ползва срещу допълнително заплащане.

Резервацията се счита за потвърдена при капариране на 50 % от общата сума.

ВРЕМЕТО ЗА НАСТАНЯВАНЕ Е СЛЕД 14:00 часа, а за НАПУСКАНЕ – до 12:00 часа.

При напускане след 12:00 до 17:00 часа се заплаща 50% от цената на стаята.

При напускане след 17:00 часа се заплаща 100% от цената на стаята

*Преведено и неизползвано капаро не се възстановява.

Местоположение:
Капацитет: 23 гости
Двойни стаи: 7
Студиа: 2
Апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Анна Кълвачева
Анна Кълвачева