Стаи за гости Ковачевата къща

град Велинград · община Велинград, област Пазарджик

Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща Стаи за гости Ковачевата къща

"Ковачевата Къща" е резултат от желанието ни да създадем местенце с всички удобства за незабравими семейни почивки и ваканции с приятели през всеки сезон от годината.

Нашите стаи за гости са светли, стилни и уютни, за да бъде почивката Ви пълноценна и незабравима! Към цената на стаята е включена закуска. Стаите разполагат с TV, безжичен интернет, мини бар и отделен санитарен възел.

В уютния ни ресторант "Trattoria da mamma", всичко се приготвя на момента-от италиански специалитети до националните български ястия по стари домашни рецепти с невероятен вкус.

Рехабилитационен център "Фабрика за отдих и възстановяване" с последно поколение апарати на световна известна компания БТЛ Индъстррийз-хай-тек оборудване за физиотерапия и рехабилитация, масажи и солна стая.

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Стефка Гюшкова
Стефка Гюшкова